Hey, hoe is ie? Ja goed? Mooi! Met mij ook.
Wat is het alweer lang geleden he? Ja, 7 maanden ofzo al, dus werd weer eens tijd!
Oh echt? 7 maanden geleden alweer? Het voelt korter…
Maar dan is het inderdaad wel tijd om weer eens bij te kletsen!

Mijn laatste blog is nog van toen ik aan het rondreizen was afgelopen maart…
En hoe komt dat dan? Heel erg cliché… Maar ik ben sindsdien ongelofelijk druk geweest. En nu sinds een paar weken heb ik weer tijd voor mezelf en de hoognodige rust.

Intussen is het jaar al weer bijna voorbij. Ja, het gaat snel. Voor je het doorhebt is de zomer voorbij en is het einde van 2019 alweer om de hoek. Nog maar een paar weekjes en Nederland veranderd weer in een oorlogsgebied voor een dag. En die dag sluiten we natuurlijk weer feestelijk af met oliebollen en champagne terwijl we aftellen naar middernacht om elkaar een gelukkig nieuw jaar te wensen en de daarbij behorende zoenen te geven…

Webshop

7 maanden… Het is nogal wat tijd… En wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd dan vraag je je af? Ik heb in ieder geval niet stil gezeten, dat kan ik je wel vertellen!
Een van de dingen die ik tussen mijn laatste blog en nu heb gedaan is een nieuwe website opzetten!
Sinds ongeveer een week geleden heb ik een webshop erbij! Je kan nu op www.mikemeijsen.store prints van mijn foto’s bestellen. Je vind daar een selectie van 50 van mijn beste foto’s die je op fotopapier, geborsteld aluminium of acrylglas kan bestellen. Maar let op! Alle foto’s zijn maar in beperkte oplages beschikbaar!

Voor dat ik deze webshop nu eindelijk online heb staan, is er aardig wat tijd overheen gegaan. Ik ben namelijk best perfectionistisch en dat is niet altijd even makkelijk als je zoiets wilt opzetten. Plus als je dan ook niet genoeg tijd hebt om er echt mee aan de gang te kunnen, gaat het vrij moeilijk…
Nu had ik en de tijd en een manier gevonden om zonder al te veel gedoe een mooie en goed werkende webshop op te zetten, die ook goed up to date te houden is. En ik ben erg blij en trots op het resultaat!

Ik hoop dat ik nu door deze webshop meer uit mijn fotografie kan gaan halen en dat het me de kans gaat geven om meer te kunnen gaan reizen. Waardoor ik nog meer mooie foto’s kan gaan maken en de verhalen van deze reizen met jullie kan gaan delen. Want dat is uiteindelijk mijn doel, meer reizen, fotograferen en dit alles te kunnen delen met anderen zodat ook zei dit kunnen ervaren en van de foto’s kunnen genieten.

Italië

Ik kan gewoon niet lang in Nederland blijven… Reizen en avontuur zitten in mijn bloed en ik wil dan ook zo vaak als ik kan op reis en meer van deze prachtige planeet verkennen. Dus na mijn Europa avontuur ben ik weer op reis geweest.

Afgelopen zomer ben ik samen met familie weer naar Italië afgereisd. Daar hebben we de prachtige dorpjes van Cinque Terre verkent. Wat is dat mooi en bijzonder zeg! Zeker een gebied waar ik nog eens terug ga komen. Alleen dan wel in een iets rustigere periode…
Al houdt de drukte mij niet tegen om terug te komen met wat prachtige plaatsjes!
Heb je ze intussen op mijn instagram gezien? Anders zie je ze zo in mijn nieuwe webshop.
Helaas had ik rond die periode geen tijd om blogs te schrijven over wat we allemaal gezien en beleefd hebben. Maar die gaan zeker nog komen! Op korte termijn zal er minstens 1 blog komen over deze vakantie en zal ik natuurlijk de bijbehorende foto’s delen!

Nog maar een paar weken…

In begin december heb ik een weekendje weg gepland staan. Waar naar toe? Dat vertel ik later.
Rondom deze reis ga ik niet echt veel van te voren delen. Dit is namelijk niet zoals al mijn andere reizen. Deze reis is bijzonder, niet zo zeer door de bestemming. Maar vooral het verhaal er achter en waarom ik deze reis ga doen. En omdat het een bijzondere reis wordt, ga ik ook niet van te voren van alles delen erover.

Er komt sowieso een blog met foto’s als ik terug ben in Nederland.
Misschien dat ik via Insta stories wel wat sneakpeaks ga geven en kan je het een en ander via daar volgen.
Dus ben je nieuwsgierig, is dat zeker de moeite waard om te checken.
Al kan het kan natuurlijk nooit kwaad om mijn instagram in de gaten te houden en me daar te gaan volgen!

En dat was eigenlijk wel wat ik nu te vertellen heb… Laat me ff weten hoe het met jou is en let’s catch up!