Nog maar een paar dagen en mijn grootste avontuur tot nu toe gaat beginnen!
3 weken, 22 dagen, 23 steden, 4,798 kilometer. En dit alles is nog maar 3 dagen weg…
Ergens kan ik het nog steeds niet helemaal geloven dat ik dit ook echt ga doen. Maar ik kijk er wel heel erg naar uit.

Na veel plannen, voorbereiden, opnieuw plannen en heel veel denkwerk, gaat het nu bijna werkelijkheid worden. En wat zal het een gave ervaring worden! Ik ben al vaker alleen op reis gegaan. Het avontuur opgezocht en plekken ontdekt. Maar dit zal toch wel echt een heel nieuwe ervaring worden…

Het avontuur

Ja dat zal het zeker worden! Veel van de plaasten waar deze reis naar toe leid, ben ik nog niet eerder geweest. Dus veel nieuwe plekken, veel nieuwe ervaringen en veel ontdekken. Ook zitten er een aantal plekken bij waar ik al wel eerder ben geweest. Maar dit zijn er dan ook echt maar een paar.

In eerdere blogs heb ik het al gehad over de reis en hoe ik deze heb geplanned. Daarin kon je ook al een beetje zien welke plekken ik bij langs zal gaan en welke ik deze keer helaas heb moeten laten varen. Toch zal voor de meeste het lijstje nog steeds een mysterie zijn. En dit wil ik ook graag nog even zo houden.

Volg me tijdens dit avontuur

Tijdens de voorbereidingen van deze reis heb ik zoveel mogelijk hiervan gedeelt door deze blog. Natuurlijk gaat dat tijdens de reis zelf ook gewoon door. Ik wil gaan proberen om iedere dag een blog te schrijven over waar ik ben en hoe deze plek was. En in deze blogs deel ik natuurlijk ook meteen een paar foto’s.
Nou moet ik wel zeggen dat het een drukke en intensieve reis zal gaan worden, dus is er een kans dat ik een dagje geen blog post, maar dit neem ik dan weer mee in de volgende blog.

Maar… Er zijn nog meer manieren om mij te volgen tijdens deze reis! Want ik ga minimaal 1 foto per dag delen op mijn Instagram (@mikemeijsen). En dat is niet alles, ik ga voor het eerst ook eens wat doen met Instagram stories… Dit heb ik nog niet eerder gedaan, maar dit lijkt me een mooie kans om hier mee te gaan beginnen en iedereen die mij volgt op de hoogte te houden.

En dan is er nog een mogelijkheid om mij te volgen tijdens deze reis. Namelijk via Polarsteps.
Dit is een app die live mijn locatie en reis zal tracken en gaat vastleggen. Zo kan je de hele reis dus makkelijk bijhouden. En hierin is ook een mogelijkheid om foto’s in te uploaden, dus zal ik dit ook gaan doen. Mij volgen via dit platform kan via hier.

Na de reis

Oke, dit is inderdaad nog wel even weg. Maar ik heb al wel een aantal ideeën over wat ik wil gaan doen na deze reis. Daarnaast gaan er veel foto’s en nieuwe ervaringen komen, dus ook hier heb ik al een aantal plannen voor. Sommige zijn al wat verder uitgedacht dan anderen, maar er gaan leuke dingen uit komen.
Sowieso kom ik terug met heel veel nieuwe foto’s. En deze wil ik ook zeker gaan delen met anderen. Daarnaast ga ik deze foto’s ook aanbieden als stock foto’s om mijn bibliotheek aan stock foto’s verder uit te breiden…

Dus nog enkele dagen en het is zover! Vanaf zaterdag kun je de eerste foto’s, blogs etc. verwachten. Dus check dan zeker deze blog, mijn Instagram en Polarsteps. Ik heb er zin in!